Sobre aquest bloc

Aquest bloc pretén relatar l’experiència del meu pas per la política institucional com a regidora de la Candidatura d’Unitat Popular a Vilanova i la Geltrú durant la legislatura 2015-2019.

Hi trobareu relats de coses que passen dins i fora de l’Ajuntament, i reflexions al voltant d’aquesta experiència. Tot plegat amb l’ànim de desxifrar la política institucional local, explicar de quina manera treballem i per què ho fem i, en definitiva, d’acostar aquesta manera de fer política als ciutadans.

Sóc la Marta Jofra, tinc 36 anys i penso que aquest món es pot canviar i s’ha de canviar. Per fer-ho cal que ens organitzem col·lectivament, que fem política. La política institucional és només un tipus de política. No és l’única ni la millor, però existeix i si no la fem nosaltres algú altre la farà per nosaltres (com va dir Joan Fuster). Aquesta és una de les raons que em van empènyer a anar a la llista de la CUP de Vilanova després de participar d’altres formes de fer política.

Per fortuna no tot és política, hi ha vida més enllà. En el meu cas sóc ambientòloga, i fa 15 anys que treballo en aquest camp, principalment en els àmbits dels residus i de l’economia ecològica. Vaig créixer al Maresme, i un cop llicenciada vaig viure un temps a Alemanya i posteriorment a Barcelona. Fa 7 anys vaig instal·lar-me a Vilanova i la Geltrú, on treballo. M’apassionen la natura, la literatura, els idiomes i les relacions humanes; gaudeixo caminant i viatjant, i duc una vida senzilla.

Les opinions reflectides en aquest bloc són totalment personals, i no són posicionaments oficials de la Candidatura d’Unitat Popular.

Si voleu contactar amb mi em podeu escriure un correu electrònic a l’adreça marta(arroba)jofra.cat.

També em podeu seguir via twitter i facebook.

Salut!

IMG-20150418-WA0009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code